BejelentésZebegényi Faluvédő Egyesület
védjük meg ezt a gyöngyszemet a Dunakanyarban

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Bemutatkozás                                   

Már gyermekként is végeztün alkalmanként társadalmimunkát. Hol a strandon szedtük össze az üveget, hol a Szőnyi táborban segédkeztünk a tábor körüli munkákban. Mindig volt egy felnőtt, aki összefogta a fiatalokat. Hogy mi, a környezetünkre érzékeny felnőttek lettünk, nagy szerepe volt Dániel Kornél bácsinak, Katrics Rózsi néninek, és Mészáros Éva tanárnőnek. Aztán egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy új szelek fújnak az országban, és mi, akár tetszik, akár nem fenőttekké váltunk.

Sajnos még nem létezik hivatalosan az egyesület, de néhányan szeretnénk mihamarabb  megalapítani. Köszönettel vennénk minden tanácsot egy ilyen egyesület alapításával, működésével kapcsolatban.

zebegeny@citromail.hu  

Néhány menüpont már tartalmaz adatot,de ez az oldal - feltöltés alatt -

Zebegény, 2008. április 13.

 

ZEBEGÉNY ÁLLATVILÁGA 

- avagy nagy Isten állatkertje, - hát még Zebegényé...

Zebegény állatvilága címmel létrehoztunk egy honlapot. Ide mindenki elküldheti a Zebegényben vagy környékén észlelt állatok fotóit, vagy ha nincs fotó akkor az észlelt állatok rövid leírását. /észlelés időpontja, helye,a megfigyelt példányok száma, ha felismeri az állatot, akkor a neve, ha nem ismeri fel akkor írja le a küllemét, stb/ 

honlap:   www.zebeezoo.5mp.eu

e-mail:   zebeezoo@gmail.com                      


Discover Mr. Untel!Üzenetküldés
A fotópályázatra érkezett már néhány remek kép. Aki szívesen megosztaná másokkal is zebegényi fotóit, küldje bátran el azokat a zebegeny@gmail.com címre.

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria
Keresés a honlaponHírek
ZFE és Zöldkommandó fúzió ?

A Zebegényi Faluvédő Egyesület és a Zöldkommandó, más néven Ződcekció,az eddigieknél szorosabb együttműködési megállapodást kötött. A jövőben összehangolják a tevékenységüket és támogatják egymás akcióit. Az együttműködéstől hatékonyabb falu -, és környezetvédelmet remélnek.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!